Göreve geldiği ilk günden itibaren Karapınar kasabasını adeta şantiye alanına çeviren Belediye Başkanımız beldenin ihtiyaçlarına cevap verecek ayrıca sorunlarına neşter vuracak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kasabanın sorunlarını tespit eden, bu sorunların çözümü için kaynak üretmeye devam eden Belediye Başkanımız, bu kez belde de yeni imara açılan yerleşim alanlarının alt yapı çalışmalarını da başlattı. Çalışmanın hava koşulları elverdiği süreçte devam edeceğini belirten Başkanımız , Kasabamızda yeni imara açılan yerleşim alanlarımızın alt yapısını yapmaya başladık. Çalışmalarımız hava şartları elverdiği sürece devam edecek. Amacımız bu yeni imara açılan bölgemizin sağlıklı bir alt yapıya kavuşturulması dedi.

Kategori : İHALE İLANLARI
Eklenme Tarihi : 22/04/2020