Şair, yazar, gazeteci Radyo 50 ve Kapadokya Haber Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'i makamında ziyaret etti.

Ayşe Paslanmaz, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde, Karapınar Belediye Başkanı seçilen Yasin Güneş'i makamında ziyaret ederek " Hayırlı Olsun" dileklerini iletti.

Paslanmaz, Başkan Güneş'e çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. Ziyaret esnasında Güneş , seçimler ve güncel konular üzerine keyifli sohbet gerçekleştirildi.

Ayşe Paslanmaz'a bir tablo takdim eden Belediye Başkanı Yasin Güneş , Ayşe Paslanmaz'ın nazik ziyareti için memnuniyetini dile getirdi.

Ayşe Paslanmaz'da misafirperverliği ve ilgi alakası için başkan Güneş'e teşekkürlerini sundu; " Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'e makamında ziyaret etme fırsatı buldum. Bu anlamlı ziyarette, Başkan Güneş'in sıcak misafirperverliği ve samimi sohbetleri, Karapınar'ın tarihine ve kültürüne duyduğumuz saygıyı pekiştirdi.''dedi

Görüşme, her iki tarafın da memnuniyet ifadeleriyle, hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi.

Eklenme Tarihi : 28/05/2024