Ramazan-ı Şerif ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirsin
NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ramazan ayının gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Başkan Güneş, "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin Müslümanlar için bir umut ve uyanış olduğunu kaydeden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, “Allah bu mübarek ayda dilimizi, kalbimizi, tefekkür dünyamızı ve bütün hayatımızı Ramazanın getirdiği güzelliklerle buluşturmayı nasip etsin. Bir yandan Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, bir yandan da böyle mübarek bir ayı salgının gölgesinde geçirecek olmanın burukluğunu hissediyoruz. İnsanlık şu anda büyük bir sınavdan geçiyor. İnşallah tekrar camilerde, gönül sofralarında buluşacağımız günler yakındır. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayını kutluyor; Ramazan-ı Şerif’in ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi : 14/04/2021