Karapınar'da masal şenliği

Karapınar İlkokulu öğrencilerine Anadolu Masalları Nevşehir İl Koordinatörü Beste Keçeci, Kaligrafi Sanatçısı Şefika Özdemir ve Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencisi Cennet Çifçibaşı İşbirliği ile Masal Şenliği etkinliği yapıldı.

Düzenlenen Şenliğe Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım ve veliler katıldı.

Sayın Keçeci'nin anlattığı masalları büyük bir dikkatle dinleyen öğrenciler, Kaligrafi Sanatçısı Özdemir'in oluşturduğu kitap ayraçlarıyla da hediyelerini aldılar.

Başkan Güneş, "Teorik eğitimin yanı sıra çocukların hayal dünyalarını geliştiren bu tür etkinliklerin düzenlenmesi öğrencilerimizin gelişimi açısından oldukça önemli. Bu anlamda bu etkinlikte görev alan başta Sayın Beste Keçeci olmak üzere destek veren tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Oku Müdürü Mustafa Öncül, " Gerek pandemi döneminde gerekse yüz yüze eğitim sürecinde bu tür etkinliklerle bizlere destek olan Anadolu Masalları'na ve Sayın Beste Keçeci'ye öğrencilerim ve öğretmenlerim adına şükranlarımı sunarım" dedi.


Kategori : BASINDA BİZ
Eklenme Tarihi : 20/05/2022
Görüntüleme Sayısı : 154