Karapınar şantiyeye döndü

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediye ve il özel idaresi ekiplerince yapılan çalışmalarla kasaba içi yolları asfaltlandı.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in bizzat denetlediği çalışmalarla kasaba içinde bozulan yolu özel idare yol ekipleri tarafından asfaltlanarak kasaba halkının hizmetine sunuldu.

Söz konusu çalışma için il özel idaresi ekiplerine teşekkür eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "Kasabamızda halkımızın sıkça kullandığı kasaba içi yollarımızı il özel idaremiz ekiplerinin desteğiyle asfalta kavuşturduk. Vatandaşlarımız artık daha rahat bir şekilde bu yolları kullanabilecekler. Bu çalışmada bize desteklerini esirgemeyen başta Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye, Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız M Rauf Yanar'a, İl genel meclisi başkanımız Gürbüz Dinç'e, İl özel idaresi genel sekreteri Kamil Duru'ya ve özel idare yol ekiplerine teşekkürü borç biliriz" dedi.

Eklenme Tarihi : 12/10/2020