Başkan Güneş'ten teşekkür

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Karapınar Belediyesine hibe edilen yol süpürme aracı için Bakanlığa, AK Partili Nevşehir Milletvekillerine ve İl Başkanına teşekkür etti.

500 bin TL değerindeki aracın kurban kesilerek kasabada hizmet vermeye başladığını belirten Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, "AK Partili Nevşehir Milletvekillerimizin ve İl Başkanımızın da desteğiyle kasabamıza Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca hibe edilen yol süpürme aracımız hizmet vermeye başladı. Bu aracın kasabamıza kazandırılmasında bizlere destek olan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, AK Partili Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe'ye, İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Eklenme Tarihi : 23/07/2020